Te voltál már úgy, hogy azt érezted, te jó ég….biztos, hogy ez az élet értelme?Biztos, hogy így kell leélnem az életemet?
Az én storym ott kezdődik, hogy befejeztem az egyetemet. Azután küzdöttem, hogy a szakmámba találjak állást…ami egy idő után sikerült is. Nem volt egyszerű ismeretség nélkül, de sikerült. Nagyon boldog voltam, hisz ezért tanultam olyan sok évig. A cég ahol dolgoztam, teljesen jó volt…stabil háttérrel, rendes bejelentett munkával, Magyarországhoz képest jó fizetéssel és jó munkakörülményekkel. Két kolléganőm már 20 éve ott dolgozott, és a harmadik már 17. Ez csak azt bizonyította nekem, hogy biztos, hogy jó helyen vagyok. Igazán nem is volt semmivel és senkivel gondom de…… Amikor már elmúlt a betanulás, egyik év, másik év…harmadik….egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy valóban ezt kell nekem is csinálni az elkövetkező 20 évben? Minden nap reggel elmenni dolgozni és este hazamenni?!…Az a pár szabadnap és nyáron egy nyaralás….és ennyi???És minden nap reggel fél 8-kor elmenni és este hat – fél 7-kor hazaérni??? Folyton azon töprengtem, hogy ez így biztos, hogy jó nekem? Megszülettek a gyermekeim…kettő szinte egymás után, és egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy miután letelik a GYED/GYES le kell majd adnom őket oviba és REGGELTŐL ESTIG egy irodában ülni. Kimaradok majd szinte az egész életükből! A cég részvényeseinek meg továbbra is tömöm majd a zsebüket. Én nap mint nap bejárok, a gyermekeimet meg más neveli, és hurrá….le is telik majd az élet.
NEM…én ezt így nem! ÉN akarom beosztani az időmet, ÉN akarom felnevelni a gyermekeimet, ÉN akarom megszabni, hogy mennyi lesz a keresetem.
Nincsenek véletlenek, minden okkal történik. Az, hogy te most ezt olvasod, annak is oka van. Talán azt még most nem tudod, de idővel majd biztos kiderül.
Ha te is így gondolkodsz, és nyitott vagy az új dolgokra, TE akarod irányítani az életedet, keress fel. Ha a világot nem is váltjuk meg, de az életünket minden bizonnyal megváltoztatjuk : ELÉG volt a mókuskerékből!
Varga Anita vagyok….keress bátran
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>